Nieuws

Vrijwilligers gezocht

Wij zijn nog dringend op zoek naar een paar vrijwilligers, heb je ook zin om te helpen? Meld je dan aan via het contactformulier of Facebook. Zie onderstaand waarvoor we nog mensen zoeken.


Ben jij 21+ en heb jij verantwoordelijkheid gevoel? Dan ben jij degene die wij zoeken voor het helpen bij de schiettent. 
Ben jij 14+ en ben jij oplettend en wil jij ons helpen met je vrienden bij de springkussens? Meld je dan snel aan! Ben jij 18+ en ben jij humoristisch en wil jij ons helpen in de horeca tent bij het snackverkoop? Meld je dan ook snel aan! Ben jij 18+ en vind je het leuk om dingen te organiseren en te plannen? Heb jij een binding met Baalder of met Koningsdag en zit jij vol met nieuwe ideeën? Meld je snel aan. Aanmelden kan via een privé bericht, via Instagram of Facebook maar ook via de mail naar info@oranjebaalder.nl.

Auteur


Avatar